Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

me
mein33 - 27-10-2014 10:30:24
Geldzaken & Recht

Koophuis en vriendin weg.

[quote=henk timmers schreef op maandag 27 okt 2014, 08:06]dank jullie voor jullie adviezen en meningen,ik weet niet precies hoe ik er aan uit moet komen omdat ik ook verschillende verhalen hoor.
vriendin wil graag terug naar belgie met haar 3 kinderen,,,,niet van mij,,,,en de kans zit er dus in dat zij haar spullen pak en vertrek naar belgie en wat dan omdat zowel zij als ik geen geld hebben voor een notaris en daar door ook dat moeilijk te betalen word mede ook omdat zij dan weg zal zijn naar belgie.
dat maak de zaak juist lastiger.

@henk timmers,

alle, waarschijnlijk goedbedoelde, adviezen om maar even niets te doen geven geen enkele oplossing voor de situatie waarin u bent terecht gekomen.
en nee, u zult niet direct de woning worden uitgezet zolang u aan de financiële verplichtingen voldoet, echter op het moment dat uw ex. vriendin haar deel ervan opeist wordt het een ander verhaal.
uw ex.vriendin kan met even veel recht als u haar deel van de woning claimen als u en als zij van haar verantwoordelijkheid voor de financiële kant van de woning af wil (en dat zal toch moeten) moet blijken of u de draagkracht heeft om de gehele hypotheek op uw naam te krijgen en bij een eventuele overwaarde uw ex. uit te kopen.
er is maar één instantie die u hierin kan adviseren en dat is uw bank.
meer kan en zal ik er niet over zeggen.

vr.gr. mein33