Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

fl
florisbro - 27-10-2014 16:06:57
Computers & Telefonie

Filmpje van youtube downloaden

@lekkerisdat je reageert op

>>je mag voor je eigen gebruik downloaden en kopiƫren.

met

>klopt, dat is gewoon toegestaan

maar de wet van vandaag de dag vertelt echter
"het was in nederland altijd toegestaan om voor eigen gebruik audiovisueel materiaal te downloaden uit 'illegale bronnen'. dat mag nu niet meer."

aldus n.a.v. je
"lees mijn reactie nog eens, maar dan rustig. daaruit is toch echt overduidelijk op te merken dat ik het nieuws wel degelijk volg."

nee nee 2 keer nee want op basis van een paar wel of niet kloppende feitjes weet ik natuurlijk niet of jij nieuws volgt of misschien toevallig eens wat nieuws oppikte. je gebruikt een soort logica waarmee roken gezond zou zijn omdat ik 1 persoon ken die rokend als een ketter 100 werd.

en of ik wel of niet rustig lees maak ik gelukkig zelf uit en jij bent denk de persoon die op een kast was gaan zitten.. ..vanwaar mijn balletje.. ..en je hap.



--> over je mate van indoctrinatie kan ik slecht oordelen. denken hier volkomen vrij van te zijn als je suggereert