Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

mahadma
mahadma - 27-10-2014 23:05:39
Vrije tijd & Tuin

Tegoedbon verlopen

Hoe dan ook, de uitleg van @zoekster is compleet, als er een uiterste datum geldigheid op staat, en die is overschreden, heeft de gulle gever een btw vrij cadeau aan de cadeau bon verkoper gegeven.

als iedereen nu eens alle kadobonnen eens liet voor wat ze waren, zeker 30% wordt niet geïncasseerd en is dus pure winst voor de verkopers ervan, en gewoon cash euro's in een leuke verpakking wordt gegeven, ze zijn overal in europa besteedbaar, je krijgt gewoon wisselgeld en zijn minimaal tientallen jaren geldig en zij echt overal voor te besteden.

in geval de tegoedbon van een winkel (je mag vaak blij zijn dat je die nog krijgt, want retour is geen recht altijd) besteed hem direct, of maak een notitie in je telefoon, maar als je 'm laat liggen, gooi je dus (mits gedateerd) euro's in de vuilnisbak. of regel wat met vrienden oid.