Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

abnamro
abnamro - 28-10-2014 10:03:13
Geldzaken & Recht

Abn amro weigert machtiging voor hoogbejaarden

Beste mathijs_b,

ik snap dat dit bijzonder vervelend is.

normaal gesproken is het inderdaad zo dat wij bij het regelen van een machtiging de rekeninghouder(s) in persoon willen zien. dit is zo omdat wij er zeker van willen zijn dat de rekeninghouder ook daadwerkelijk akkoord is; het gaat hier tenslotte om een maatregel die ingrijpende gevolgen kan hebben.

nu komt het inderdaad voor dat de rekeninghouder niet meer in staat is zelf naar een bankkantoor te komen. in dat geval is het soms mogelijk de machtiging op een andere manier te regelen.

graag ga ik nogmaals na of er in het geval van uw schoonouders geen alternatief is. als u ons laat weten hoe wij contact met u kunnen opnemen, zullen wij dit aan uw bankkantoor voorleggen.

met vriendelijke groet,

webcare abn amro
mw. l. rietdijk