Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

Cookies
Cookies - 29-10-2014 07:42:14
Geldzaken & Recht

Heffingskorting

[quote=brisbees schreef op dinsdag 28 okt 2014, 21:18]wie kan ons helpen bij het volgende:wij hebben een w.w.b uitkering en w.w van het u.w.vhet volgende is er aan de hand.doordat de heffingskorting niet goed word toegepast moeten wij 1750 euro terug betalen aan de belasting,hoe kunnen wij dit oplossen want dit kunnen wij niet betalen.

u heeft teveel heffingskorting ontvangen, dus dat zal - al dan niet in maandelijkse termijnen - moeten worden terug betaald. u had er op moeten letten dat bij het uwv geen loonheffingskorting werd toegepast. dit staat vermeld op de uitkeringsspecificatie.

als dezelfde situatie ook nog in 2014 bestaat, dan moet u echt zo snel mogelijk contact opnemen met het uwv om het te wijzigen. aangezien 2014 inmiddels bijna voorbij is, zult u er rekening mee moeten houden dat ook over 2014 een naheffing volgt.