Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

mu
mursia - 30-10-2014 15:43:42
Computers & Telefonie

Hema is erg onbeschofd en weigerd medewerking..

[quote=pieterwolters schreef op woensdag 29 okt 2014, 09:07][quote=mursia schreef op dinsdag 28 okt 2014, 20:28]
volgens mij ben ik teruggekomen in griekenland op het turkse telefoonnetwerk blijven hangen wat niet mag volgens europeesche regelgeving maar daar bemoeid hema volgens [edit redactie] zich niet mee terwijl hema er wel van profiteert.
ik vind dit maffiastreken van hema en weet iemand wat ik daaraan kan doen ?


als je zo communiceert met de hema snap ik wel dat je de volle lading terugkrijgt.

ik communiceer altijd op een fatsoenlijke manier met mensen , maar als mensen gaan schreeuwen met de mededeling dat het mijn eigen schuld wel zal zijn geweest ,die mensen vind ik een [edit redactie] .

maar goed: er is geen europese regelgeving die verbiedt dat je niet op een turks netwerk mag blijven. zolang er radiosignaal is, kan je telefoon op dat netwerk attachen. dat deel van turkije maar een paar kilometer van kos af, en je telefoon heeft geen aardrijkskundeles gehad, die ziet alleen maar een mobiel netwerk met voldoende signaal.

de enige die je hier de schuld van kan geven ben jezelf doordat je niet hebt gecontroleerd op welk netwerk je zat. de hema kan veel, maar ze kunnen niet je handje vasthouden als je op vakantie gaat.

hartelijk bedankt voor het onzinnige antwoord.