Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

kloske
kloske - 29-10-2014 11:30:15
Voeding & Gezondheid

Is langdurig gips schadelijk voor de huid?

Het gips zit tot onder de knie. af en toe gipswissel zal niet voldoende zijn, in een kwartier of zelfs een uurtje herstelt de huid niet. de assistente van de behandelend arts weet hier ook niets van af, ze is geen dermatologe. tijdens het douchen heb ik een douchehoes, het wordt niet nat, niet onder het gips en het gips zelf ook niet.
maar ik neem aan dat het niet bepaald bevorderlijk is voor de huid om zó lang gips te hebben, daarbij is het ook niet goed voor de spieren, die niet normaal belast kunnen worden.
nog buiten beschouwing gelaten dat 22 weken gips nou niet bepaald 'leuk' is om te hebben. ik vond 12 weken al erg lang, maar heb me met enige moeite daarbij neer kunnen leggen.
de arts zelf opbellen gaat niet, ik kan hem alleen via-via per mail bereiken, dat heb ik ook gedaan en ik hoop gewoon dat hij zegt dat die operatie volgende week al moet gebeuren. dat zou alvast 4 weken schelen.