Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

kloske
kloske - 29-10-2014 12:29:14
Voeding & Gezondheid

Is langdurig gips schadelijk voor de huid?

[quote=superklaver schreef op woensdag 29 okt 2014, 12:21]waarom zou je niet kunnen bellen kloske? er is altijd een telefoonnummer van de poli die je kunt bellen. anders via het algemene nummer van het ziekenhuis dan word je doorverbonden naar de goede poli. geef je aan de secretaresse door dat je de arts wilt spreken. dan kan er een telefonisch consult geregeld worden. zo doe ik dat altijd. of ik mail. dit gaat ook via de secretaresse. die stuurt de mail naar de arts door. maar wat wil je doen als het niet goed zou zijn voor de huid? operatie aflassen lijkt mij geen optie. ik denk niet dat het veel kwaad kan. maar voor advies moet je inderdaad bij de arts zijn.


ik bedoel dat ik de arts zelf niet aan de lijn zal krijgen, dat gaat via de assitentes/secretaresse. dan krijg ik wel antwoord maar daar gingen de vorige keer ook 2 weken overheen. wat ik wil doen als t niet goed is voor de huid? niks, maar ik probeer 4 weken eerder geholpen te worden. scheelt toch weer een slok op een borrel. als ik kan aangeven dat t schadelijk is voor de huid helpt dat misschien om dat gedaan te krijgen. afgelasten is idd geen optie, ik zit midden in het proces dus dat gaat niet, zou ik alleen mezelf maar mee hebben. al heb ik die neiging wel. ik heb nu inmiddels gelukkig wel een alternatief voor contact: mijn revalidatiearts schijnt contact te hebben gehad met de orthopeed. orthopeed zou aangegeven hebben dat t wél 4 weken eerder kan. alleen de opname 'weet' dat blijkbaar nog niet.....?