Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

mo
mof - 30-10-2014 10:44:36
Huishouden & Energie

Aflevering

Als er een leverdatum is afgesproken dan moet de leverancier rond die tijd leveren.
afhankelijk van exacte afspraken die gemaakt zijn in de leveringsvoorwaarden is het voor u het beste om dertig dagen te wachten na de aangegeven leverdatum. is de bank dan nog niet te geleverd dan kunt u de overeenkomst in het algemeen ontbinden en uw aanbetaling terugvorderen.

als de bank in week 33 zou worden geleverd en het is nu al week 44, dan zou ik middels aangetekend schrijven aangeven dat u van de koop afziet wegens wanprestatie van de leverancier en uw geld terugvorderen.

als de winkel bij een brancheorganisatie is aangesloten hebt u goede kans dat ze wel over de brug komen. anders wordt het: de volhouder wint! en dan kunt u beter zorgen dat u de volhouder wordt dan dat de winkelier dat wordt.