Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

su
suushizzle - 30-10-2014 12:40:19
Geldzaken & Recht

Gift, toch niet voor mij bestemd

[quote=oh ja... de banken controleren dus niet meer de combinatie naam/rekeningnummer, dat is expliciet gezegd in de uitzending.

als ik nu bijvoorbeeld iets naar mijn broer wil overmaken, en verander zijn voorletter, krijg ik een melding dat er iets niet klopt, en of het volgens mij wel klopt. ik heb rabobank misschien verschilt dit geen idee.. en even voor de duidelijkheid, als ik het zou hebben had ik het met alle liefde terug gegeven. ik heb deze persoon geprobeerd te googlen want de bank wilde mij geen gegevens geven. dat is niet gelukt en na maanden apart houden was ik overtuigd dat het mssn toch wel voor mij bedoelt was. jullie kunnen wel zeggen wat een mentaliteit en zoiets stort je toch meteen terug, een arme student denkt daar wel even drie keer over na. ik zit nu zelf ook met een schuld gevoel, terug geven zou ik graag doen maar dat gaat helaas niet meer. ik hoop dat deze persoon nooit meer zon grote fout maakt!