Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

tr
tripleplay - 30-10-2014 19:00:42
Geldzaken & Recht

Huurgeschil uit de hand gelopen

Lang verhaal tot15karakters.

ik ben deze woning dus wel (semi) verplicht ingetrokken door een eerder geschil.
ik had in mijn vorige woning ruim anderhalf jaar buren overlast (lees alcoholistisch / drugsverslaafd) en de radio ging van 23:00 tot 07:00 op standje wanden eruit en ook hier deedt de alliantie helemaal niets waardoor ik een urgentie af heb moeten dwingen via mijn rechtsbijstand.
mevrouw kon niet uitgeplaatst worden omdat woon recht het best beschermde recht is (aldus de woningbouw)
omdat het dusdanig uit de hand liep aldaar werd ik met spoed overgeplaatst en was het of dit of niets.
ondanks dat ik vanaf dag 1 de oplever punten heb aangevochten denk ik dat de alliantie mij als revanche op mijn gewonnen zaak nul tegemoet is gekomen in mijn nieuwe woning en heb ik hier reeds de huurcommissie op gehad die bemiddeld heeft en alle mogelijke vormen van correspondentie heb getracht om dit opgelost te krijgen met wederom nul op het rekest.
ik heb overigens niet 2 maar 1 maand ingehouden als pressie (wanhoop actie ik weet het) maar wat moet ik dan? na mijn eerdere zaak in mijn vorige woning was mij duidelijk dat ik niets gedaan krijg in mijn klachten daar het toen ook anderhalf jaar en een advocaat kostte om dingen voor elkaar te krijgen en nu alweer sinds december 2009. ik weet dat het niet correct is om huur eigenhandig in te houden, maar rechten / plichten tegen elkaar afwegend zou ik hier nooit zo zwaar op aangerekend mogen worden denk ik.
als hun aangeven dat woonrecht het best beschermd is, vind ik het merkwaardig dat deze mij wel zo makkelijk uit dreigen te zetten.