Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

tr
tripleplay - 30-10-2014 19:47:32
Geldzaken & Recht

Huurgeschil uit de hand gelopen

Dit zou wel erg kort door de bocht zijn mijns inziens tijger1,

zou er dus op neer komen dat een verhuurder haar plichten niet na hoeft te komen 5 jaar lang (ondanks herhaaldelijk aangeven van de klachten bij zowel verhuurder als huur commissie) maar compleet in haar recht staat omdat ik door omstandigheden mijn verplichtingen verlaat na kom.
3 maanden later mijn verplichtingen nakomen afwegende tegenover 5 jaar (en nog steeds niet) de verplichtingen nakomen van mijn verhuurder vind ik vertekent.
als een rechter die verhouding zo makkelijk aan de kant zou schuiven en mij uit laat zetten twijfel ik aan het recht van de burger (of ik nou wel of niet volgens de wet gehandeld zou hebben)
maar goed; wat is gebeurt kan ik niet meer terug draaien dus accepteer ik hiervoor eventuele aanmaningen (ondanks dat ik om een regeling heb gevraagd en deze nooit is afgewezen noch toegezegd) maar uitzetting lijkt mij toch wel erg ver gaan