Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

v
v van gorkom - 30-10-2014 20:42:37
Garantie & Verzekeringen

Eigen risico zorgverzekering

[quote=tijger1 schreef op woensdag 29 okt 2014, 23:10]dat lijkt me toch wel een beetje sterk. is het wel dezelfde medicatie en kost het bij uw voormalige apotheek nog wel steeds veel minder?

kijk, u denkt in de goede richting. we zijn weer een paar dagen verder en ik heb weer meer info.

fbto zegt dat ik gewisseld ben van geneesmiddel. (mag dat zomaar) het wordt bereid door een grootbereider en heeft als voordeel dat de kwalteit beter is. ( wat een gelul) dit werkt door in de prijs. dit is magistrale receptuur en dat vergoeden we niet. de inkoopprijs is bepalend voor de prijs.

het bedrag (ook al moet ik het zelf betalen) wordt met het eigenrisico berekend. hetgeen ik niet begrijp. ik wist niet dat ik het zelf moest betalen. bij mijn eerst apotheek koste de medicijnen per 2 weken 6,29. het wordt berekend met het eigenrisico en het bedrag kwam er niet boven.
bij de andere apotheek kost het 62 per 2 weken. het bedrag komt boven mijn eigenrisco, en nu valt het op. ook had ik het niet geweten omdat fbto pas 2 maanden bezig is het de verweking van decaraties van dit jaar. ik hoop dat men begrijpt wat ik bedoel.