Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

ka
kanaloa01 - 30-10-2014 20:52:20
Voeding & Gezondheid

Basisverzekering en hyperbare zuurstoftherapie

Gompy2,
bedankt voor het compliment maar de tr6 is inmiddels van eigenaar gewisseld en staat nu in frankrijk.
verder iedereen bedankt voor zijn advies.

er is wat fout gegaan met verzenden maar in feite maakt mijn bericht niet zoveel uit, iedereen mag het lezen, verzekeringen hebben de macht en kunnen doen en laten wat ze willen.
ongeacht de polis valt de behandeling onder de basisverzekering. de behandeling in sneek is precies zo duur als in het amc te amsterdam waar vgz wel een contract mee heeft, met het verschil dat de rit met de ziekentaxi naar amsterdam €20,00 per dag duurder is, dat is over de hele behandelperiode €800,00
het tragische is dat de dame die de administratie in sneek verzorde kort geleden dodelijk is verongelukt, dus sneek zit met een probleem omdat ze verder niemand hebben die voldoende bekend is met dit soort problemen.
vgz ontkent toestemming gegeven te hebben en verwijst naar haar site waarop ik had kunnen lezen of ze wel of geen contract met de stichting in sneek heeft.
tik ik de gegevens in dan wordt ik terugverwezen naar de telefonische helpdesk, ik voldoe aan mijn verplichtingen maar omdat alles per telefoon gaat kan ik het niet bewijzen dat ik toestemming heb gehad. op deze manier kun je overal onderuit als verzekering. ze nemen de gesprekken op maar als je er naar verwijst hebben ze de gesprekken niet, was ook het geval bij de andere dame, ze heeft tijdstip en naam van de vrouw die haar te woord heeft gestaan, maar tevergeefs.