Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

ve
verwijderd - 31-10-2014 12:56:43
Elektronica & TV

Wat kunnen wij doen

Voor € 150 ging ik akkoord en niet voor minder. waar is die € 60 trouwens op gebasseerd door hun?? vind dit nl. niet in verhouding staan met de aankoopprijs, enige afschrijving kan men verwachten na 3jr. maar niet zoveel.
zelf heb ik net zo'n geval gehad bij bcc. een bijna nieuwe printer/scanner (all-in one) ingeleverd voor reparatie, was nog garantie. ook kwijt geraakt bij bcc. pas na meerdere telefoontjes kreeg ik de bevestiging dat de printer "kwijt was geraakt" en dat ik weer naar het filiaal moest voor een oplossing. die kwam: zou een vergelijkbare nieuwe kunnen uitzoeken, dit gedaan. tja die hebben we nu niet op voorraad hier. geopperd hem dan maar in de webshop voor me te bestellen op het filiaal, was nl. binnen 24uur leverbaar, maar dat kon/wilden ze niet. kon wel een vervanger krijgen en de rest bijbetalen. dit wilde ik liever niet, daar ik ook nog nieuwe inktpatronen had en die dan weg kon gooien (a € 39). men hield voet bij stuk, werd vrij onbeschofd, maar ik had snel weer een printer nodig, die van mij was al zo'n 6-7 weken weg nl. en heb maar ingestemd. de inktpatronen kon ik gelukkig kwijt bij mijn vader. maar tevreden met de geboden oplossing was ik enerzijds niet echt, vooral niet de manier waarop men met mij als klant omging, het was net of het mijn schuld was....nee bcc zien ze mij niet meer.
gewoon voet bij stuk houden en het anders bij de consumentenbond oid opzoeken, het gaat tenslotte om een groot bedrag.
met die € 150 zou ik wel akkoord gaan....
succes