Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

ma
manwijf - 31-10-2014 14:01:44
Geldzaken & Recht

Toeslagen terugbetalen 2 jaar

Ik laat mn aangifte's doen door een administratiekantoor. ik ben er daardoor vanuit gegaan, dat het allemaal correct gegaan is. als ik het allemaal moet controleren, als ik het al kan, dan had ik het net zo goed zelf kunnen doen.

nu moest ik over heel 2013 mn zorgtoeslag terugbetalen. dat valt vies tegen. ik heb gelijk de belastingdienst gebeld, want ondanks dat zij deze brief versturen, zetten ze niet de zorgtoeslag stop. dus ook over 2014 moest ik tm oktober nog terugbetalen.

ze hebben gewoon mensen te kort. daarom loopt alles zo op. ze constateren ook heel vaak misstanden, maar als ze het bij hun meerdere aankaarten, wordt er niets mee gedaan. zo ging het ook bij de roemenenfraude. daar is overigens nooit meer iets van teruggekomen. dat steekt me wel eens. ons weten ze wel te vinden, maar als het echt om geld gaat, laten ze het erbij. schandalig! niet dat ik niet wil betalen hoor, maar er mag geen onderscheid zijn. grote jongens komen overal mee weg, een fatsoenlijke burger wordt bang gemaakt en achtervolgt tot in de sterren.

let nog wel even op, hoe het precies zit met het in termijnen terugbetalen. ik meende dat er rente over betaald moet worden. als ik me niet vergis 6%, maar daar wil ik van af zijn. ik heb zelf daarom in ieder geval alles in een keer betaald.