Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

bu
burgerschutte - 31-10-2014 16:44:23
Auto & Vervoer

Karwei bestelling

Het gaat erom of er sprake is van een speciale bestelling. de deuren zitten in het assortiment en er geen sprake van een afwijkende maat. doordat karwei de deuren niet op voorraad heeft moeten zij die bestellen.
ik ben van mening dat er geen sprake is van een speciale bestelling maar gewoon van een bestelling omdat karwei geen voorraad houdt van binnendeuren.

met betrekking tot het "strak zijn "van de deuren bedoel ik niet de verf o.i.d. maar de vorm van de deuren. je hebt deuren met allerlei rondingen en strakke deuren. de karwei/lundia folder geeft de indruk dat er sprake is bij het model tim van een "strakke " deur. in de praktijk zitten er rondingen op de deur en vandaar dat dat niet past in een inrichting waar alles strak is.