Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

wi
wierden76 - 31-10-2014 20:43:42
Computers & Telefonie

Verplicht abonnement caiway?

Mooi geregeld weer in nederland die zogenaamde vrije integrale marktwerking. het werkt voor geen meter. in wierden hebben we al glas (reggefiber) en wil je een alles in 1 pakket van caiway (de glas versie dus met het tv signaal dus gewoon over kabel en het internet over glas) dan kun je dat dus vergeten, want caiway mag of kan geen gebruik maken van dat netwerk. hoezo vrije keuze.....

dat is nu juist wat ik wil! tv over de kabel vanwege de infrastructuur in huis en de bestaande hardware die geschikt is voor kabel. daarnaast heb ik de kwaliteit gezien van tv via glas t.o.v. kabel. kabel springt er duidelijk beter uit. voordeel is ook het gebruik van de compacte insteekkaarten (ci+) voor je tv i.p.v. een extra kastje.

voor het internet ligt dat in mijn geval anders. het internet (en telefonie in mindere mate) wil ik over glas vanwege de geboden betere up- en down snelheden. vooral de upload snelheid is voor mij belangrijk.

wil je toch (eigenlijk... je moet) overstappen naar caiway, dan geldt voor de alles in 1 gebruiker een jaar gereduceerd tarief. voor alleen de tv gebruiker geldt er geen aantrekkelijke overstap periode! klopt van geen kanten!

wanneer je wel wilt overstappen op een alles in 1 pakket glas van caiway, kan dat dus niet in wierden omdat niet cogas maar reggefiber het netwerk beheerd en dus caiway niet toelaat. had kpn caiway maar wel mogen overnemen van de nma in 2012, dan had deze achterlijke situatie waarschijnlijk niet bestaan?

zijn er nog meer twentenaren die nu zowel internet van glas (reggefiber) als tv via de kabel (ziggo/cogas) om verschillende redenen gebruiken?