Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

donna
donna - 01-11-2014 00:07:28
Voeding & Gezondheid

Na 2 jaar pas rekening van zorgverzekeraar

Zorgverzekeraars overstelpen je met publiciteit over hun goedkope tarieven en fantastische service, maar heldere informatie over hoe het allemaal in elkaar zit geven ze niet. vooral als je nogal wat medicijnen krijgt voorgeschreven door verschillende specialisten kun je het overzicht wel eens kwijt raken, niet in de laatste plaats als je gezondheid slecht is en veel aandacht vraagt.
als je bijvoorbeeld in 2013 280 euro hebt betaald aan eigen risico, dan in augustus 2014 het hele eigen risico van 2014 hebt betaald, is het zuur om in oktober een rekening van 60 euro te krijgen over 2013. niet alleen zuur, maar ook begrijpelijk dat je niet meer dacht aan het niet geheel betaalde eigen risico van 2013.
ziekenhuizen mogen nog drie jaar nadat de behandeling is gestopt declareren, als patiënt kun je dus nog jaren later rekeningen verwachten.