Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

gompy2
gompy2 - 01-11-2014 08:08:42
Computers & Telefonie

Tablet medion

[quote=wimmi20 schreef op zaterdag 1 nov 2014, 01:33]gompy,
een lang antwoord van u, maar mijn stelling is heel kort.
het is toch logisch om te veronderstellen dat de vraag gaat over het laatst verkochte model.het is nog logischer als een vraagsteller complete informatie geeft zodat een ander niet hoeft te gissen of internet moet afzoeken om er achter te komen wat er precies bedoeld wordt.

het zou prettiger voor vraagstellers op dit forum zijn als ene wimmi20 zich eens daadwerkelijk bezighield met de aangegeven problemen van die vraagstellers in plaats van continu de reactie's van anderen proberen onderuit te halen.
bij al je "bijdragen" op dit forum heb ik weinig kunnen vinden waar een vraagsteller iets aan gehad heeft, alleen onnozel gezeur.

we stoppen maar weer met jou en we wachten wel tot vraagsteller zich gaat melden met verdere informatie en we een mogelijke oplossing kunnen vinden.