Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

pi
pieterwolters - 01-11-2014 17:04:50
Geldzaken & Recht

Werk en inkomen. ja ja......

[quote=zwaardvis schreef op zaterdag 1 nov 2014, 00:13]als de domme politici gewoon het tarief op 44% hadden gezet en de algemene heffingskorting ongemoeid hadden gelaten, waren de huidige problemen met de naheffing voor 5 a 6 miljoen mensen er niet geweest. 42% naar 44% was eenvoudig in de computersystemen te implementeren. nu hebben ze een truukje met de heffingskorting uitgevoerd waarvan het effect exact hetzelfde is als die 44%, maar waarbij het zeer moeilijk is gebleken om dit juist en op tijd in de systemen te implementeren. dat blijkt maar weer.

als je het zoveel beter weet dan de politici stel ik voor dat je je bij de komende verkiezingen verkiesbaar stelt. dan komt het ongetwijfeld allemaal goed.