Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

bo
boosje - 03-11-2014 16:46:47
Computers & Telefonie

Satelliet via canal digital

Ik zit ook in frankrijk en ben tegen hetzelfde probleem aangelopen. cd heeft npo 1, 2 en 3 achter de betaalmuur gezet omdat ze er nu zelf ook voor moeten betalen. die kosten verhalen zij op de klanten, zoals npo de bezuinigingen van het kabinet voor een deel op cd verhaalt.
voor nieuws en nog wat programma's kun je inderdaad bij bvn terecht, let wel op dat die van kanaal 14 naar kanaal 80 is verhuisd. dat hebben ze een aantal maanden luid en duidelijk bekend gemaakt. over het niet meer gratis doorgeven van 1, 2 en 3 zijn ze minder open geweest. dat kreeg ik via mijn dochter uit nederland mee. als je nu per ongeluk 14 aanzet dan staat daar ook nog duidelijk vermeld dat bvn op 80 zit. de zenderlijst opnieuw binnenhalen kan ook geen kwaad omdat bnv per 21 september op een andere transponder zit. wat dat is weet ik niet, maar je moet in ieder geval je zenderlijst verversen.

ik had tot voor kort een recreatie-abonnement, ook wel campingabonnement genoemd. dat was voor mij genoeg, omdat (toen nog ned.) 1, 2 en 3 in de free-to-air zaten en ik de winter wel door kon komen zonder de commerciƫlen. bovendien zat ik in de winter veel in nederland, nu zit ik hier het jaar rond. omdat ik alleen bvn wel erg mager vond heb ik maar een jaarrond abonnement genomen.

tja, dat je dan zenders krijgt waar je nooit naar kijkt is een nadeel van het werken met vaste pakketten. van mij zouden alle providers wel met een andere formule mogen werken: bied voor een bepaald bedrag een aantal zenders aan (per hoger bedrag meer zenders), maar laat de klant zelf de zenders kiezen uit het totale aanbod. dan had ik bijvoorbeeld de pornozender hustler uit mijn pakket gelaten, wat doet zulke vunzigheid in een familiepakket? geef mij daarvoor liever de bbc of zoiets, daar heb ik wat aan.