Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

alk
alk - 03-11-2014 16:58:55
Computers & Telefonie

Reparatie en garantie

Ik ben erachter gekomen dat je soms bij een computerboer om de hoek beter af ben dan bij bcc en de mediamarkt
heb zelf een asus n76 v series met 2 fysieke harde schijven. bcc had dit type met 1 harde schijf. mijn type konden ze niet leveren. mediamarkt kon dat wel en gaf mij een prijsopgave.
ik ben naar de lokale pc boer, welke al meer dan 10 jaar bestaat, geweest en gevraagd wat mijn model koste als hij hem in dichte doos over de toonbank zou schuiven. dit zonder hem een prijs van mediamarkt te geven. de man bleek 20 euro goedkoper dan mediamarkt te zijn. normaal installeert en personaliseerd hij een pc voor 50 euro extra. iets wat bcc en mediamarkt niet voor je doen.
verder kan ik bij hem terecht voor gratis advies. bij grote problemen wil hij hem voor mij opsturen, maar geeft aan dat het rechtstreeks sneller gaat. laat mij verder de keus.