Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

tenormin
tenormin - 04-11-2014 00:08:59
Computers & Telefonie

Email adres

[quote=diumenge schreef op maandag 3 nov 2014, 22:02]ga naar 'mijn profiel' (linksboven) nadat je ingelogd bent. onder het menu 'mijn pagina' heb je dan de optie http://kassa.vara.nl/mijn-pagina/profiel-wijzigen/">'profiel wijzigingen'. daar kan je je e-mail adres wijzigen.

denk jij dat ze dat alleen voor kassa.vara. wil wijzigen? lijkt me wat overdreven dit dat op deze site bekend te maken in wat ze het wil wijzigen. ik zou dit maar, als ik ampie54 was, gewoon in stilte en zonder verdere mededelingen wijzigen zonder publiek. als het alleen voor de kassa site is kan ze dit zelf toch veranderen in haar profiel e.d ? en natuurlijk de redactie verwittigen van ander email adres. (wat jij dus schrijft). beetje vreemde 'openbare' vraag.