Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

diumenge
diumenge - 04-11-2014 17:28:45
Computers & Telefonie

Onverklaarbare geschiedenis

Gaat het nu om niet door u verstuurde e-mail of om niet bezochte websites? in het begin gaat het namelijk om geschiedenis, maar later gaat het om ontvangen (?) berichten van een universiteit en van la place en in de laatste reactie wordt aangegeven dat het met hotmail/live/outlook te maken heeft?

ik vroeg naar de browser omdat het bij chrome mogelijk is om in te loggen op de browser, dan wordt de geschiedenis ook op andere computer waar chrome opdraait en je ingelogd bent weergegeven, maar dat is dus niet het geval.

als het om mail gaat, dan lijkt het mij eerder dat er accounts aan elkaar gekoppeld zijn op dit moment. maar omschrijf het probleem nog eens duidelijk. ontvangt u nu berichten van de universiteit en la place en aan wie zijn deze dan gericht? betreft dat uw hotmail/live/outlook adres?