Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

J. Schipper
J. Schipper - 05-11-2014 10:14:18
Computers & Telefonie

Onverklaarbare geschiedenis

Aan allen die op mijn "onverklaarbare geschiedenis" gereageerd hebben. sowieso heel veel dank daarvoor! gisteravond heb ik tel. contact met mijn dochter gehad en nu blijkt dat de in mijn geschiedenis terechtgekomen bedrijven en uvw (dus als door mij bezochte sites daarvan) van de computer van mijn dochter en gezin komen. dat heeft ze nu ook per e-mail bevestigd.
diumenge: het gaat om door mijn kleinzoon bezochte sites die in mijn geschiedenis kwamen.
het gaat niet om e-mail verkeer van/naar die bedrijven en univ. van wageningen.
sjoppie en aurora: zij hebben geen team viewer. ik weet hoe dat werkt maar gebruik dat nooit.
kleinzoon mats werkt serieus op het internet op hun gezinscomputer.
ik heb ook vaak op hun pc gewerkt (tijdens huis oppas tijdens hun vakanties) dus ook sites bezocht en daarmee contact gehad maar er is nooit iets in mijn geschiedenis terechtgekomen.
wij gaan er dit weekend met beide gezinnen mee aan de slag om te proberen de oorzaak te vinden en mogelijk/hopelijk het probleem te kunnen verhelpen. voor de goede orde: ik ben wel heel gerust dat de "onverklaarbare geschiedenis" niet van een onbekende computer komt. maar onverklaarbaar blijft het.
ik zeg jullie allen toe dat ik maandag verslag van de uitkomst doe.
mag ik het hierbij tot dan even laten?
vriendelijke groet,
jaripam