Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

bb
bbrugman - 07-11-2014 12:56:25
Voeding & Gezondheid

Synofit

Beste kraakbeen1956

het is wel erg flauw dat u anoniem blijft en alleen maar kritiek levert.

mijn ervaring met synofit is nl. wel heel erg goed en ik ken veel gebruikers die heel tevreden zijn. ik sta elke dag in de winkel en heb artrose aan beide knieƫn.
ik gebruik het nu al 2 jaar en ben er ook wel eens mee gestopt. toen kwam de pijn weer terug en ben ik er weer mee doorgaan. ik zou ook graag de resultaten weten van het onderzoek maar die zijn nog helemaal niet bekend.

het is vervelend voor u dat synofit u niet helpt maar er is geen een middel wat voor iedereen werkt. synofit zei mij ook dat 6 op de 10 mensen er baat bij hebben.
wat ik er van begrijp is het een klein bedrijf wat heel serieus een mooi product probeert te maken. waarom belt u hen niet gewoon ipv maar wat te roepen. ze stonden mij heel open en vriendelijk te woord.

b.brugman, huizen