Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

ta
tar - 07-11-2014 13:25:21
Auto & Vervoer

Miskoop auto, recht of pech?

[quote=killroy schreef op vrijdag 7 nov 2014, 13:15]hallo kaylee, ik heb dit jaar een programma gezien van de rijdende rechter, er was iemand met ook zo"n miskleun van een gekochte auto, dit was een camperbusje en nog wel 2 jaar na datum van koop, de verkoper werd verplicht om de auto terug te nemen en de koper verder schadeloos te stellen.let wel dit gebeurde 2 jaar na data van koop. de kmtr: stand kunt u kontroleren of kontroleren laten, door de kms. van de laatste a.p.k. keuring te vergelijken, door te kijken wie de laatste apk keuring heeft laten doen en waar dit is gebeurd, de kms. staan op het keurings bewijs, zo kun je het traject van de auto bekijken, zo kun je ook zien of de zoon van de verkoper wel de eigenaar is geweest, maar ook vaststellen waar er met de kmr. stand is geknoeid. wat let u om het ook eens te proberen bij de rijdende rechter? zoek zijn site op en meld u aan met uw klacht en doe deze mensen uw verhaal, het kost enkel een beetje moeite, mvgr: h.g.b. te kerkrade

de rijdende rechter:

zou een goed idee zijn geweest, maar dan moeten beiden partijen willen meewerken aan het programma.

uit het verhaal van kaylee begrijp ik dat de malafide autoverkoper het "zijn probleem niet meer vindt", dus hoogstwaarschijnlijk zal deze autoverkoper niet meewerken aan de rijdende rechter.