Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

ma
manwijf - 07-11-2014 16:35:22
Voeding & Gezondheid

Piccalilly

Ook toevallig! heb net deze week piccallili gekocht in engeland bij zo'n farmshop (churston traditional farmshop, paignton). ik heb nog geen idee of het veel lekkerder is dan de kuehne die ik normaal altijd heb. die is ook echt niet slecht, maar ja als je toch in engeland bent. prijs £2.70 ik eet het altijd bij de capucijners met gehakt en spek. heerlijk!

groentes smaken inderdaad lang niet meer zo lekker als voorheen. van die dikke komkommers, je ziet ze haast niet meer. gele exemplaren zijn er al helemaal niet meer. allemaal van die magere exemplaren. ook de smaak is minder. witlof smaakt helemaal naar niks sinds het van de hydrocultuur komt. inkuilen was te veel werk. net als de tomaten trouwens. appels zijn ook vaak erg flauw. sla is tegenwoordig ook in de zomer, maar een zielig kaskropje. wat komt er eigenlijk nog wel van de koude grond?
hadden ze niet een zaadbank waar alle origenele, niet gemanipuleerde zaden nog zijn bewaard?