Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

ma

Proassist

Dank je. het volgende kreeg ik als antwoord net per mail.
geachte mevrouw van asselt,



proassist heeft uw onderstaande bericht ontvangen en zal zoals door u verzocht schriftelijk reageren op uw aangekondigd aangetekend schrijven inzake uw klacht, zodra proassist dit schrijven heeft ontvangen.



volledigheidshalve opgemerkt dat proassist u niet straft. proassist betreurt alleen het feit dat een normale dialoog op uw klacht onmogelijk was, daar u nog voor proassist ook maar kon reageren op uw per e-mail ingezonden klacht, deze klacht al overal op internet plaatste. een redelijke kans om op een nette wijze te reageren was hiermee al onmogelijk gemaakt, daar u zonder de reactie van proassist af te wachten, meende de publiciteit te moeten zoeken met uw probleem.



proassist zal uw schrijven in behandeling nemen en passend reageren.



wij vertrouwen erop u hierbij voldoende te hebben geïnformeerd