Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

alfaromeo164
alfaromeo164 - 07-11-2014 17:47:29
Garantie & Verzekeringen

Proassist

[quote=marianneboelsma schreef op vrijdag 7 nov 2014, 13:27]onderstaand de brief die ik vandaag van ze kreeg.


in ter illustratie, u krijgt een auto in bruikleen van een familielid en raakt deze vervolgens kwijt. gevolg; familielid zonder auto. vervolgens moet dit familielid een nieuwe auto kopen, omdat u zijn/haar auto bent kwijt geraak. dan lijkt het u redelijk dat u bepaald voor welk bedrag dit zou mogen, aangezien de betreffende auto naar uw bescheiden mening al oud zou zijn geweest? proassist acht een dergelijke voorstelling niet juist.






zo kun je maar weer zien hoe stom ze zijn bij proassist. als iemand een auto leent van een familielid en vervolgens kwijtraakt, hoef je nooit meer te vergoeden dan de dagwaarde. waarom zou ik een gloednieuwe auto moeten vergoeden als ik een auto van bijv. 3 jaar oud kwijtraak?" dit is namelijk precies wat deze onderneming claimt.