Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

sw
swiebertje1968 - 07-11-2014 20:29:19
Vrije tijd & Tuin

Puzzel4u

Beste cor,

mijn bedrijf is een rechtzaak aan het voorbereiden tegen mkbusiness inzake puzzel4u. wij hebben vele bewijsstukken maar een incasso of brief van mkbusiness uit 2014 ontbreekt.

u zou ons er enorm mee helpen als wij een kopie mogen hebben. uiteraard mogen uw naam etc onzichtbaar zijn het gaat ons namelijk om het tijdstip 2014.

sterker nog ik wil u ervoor betalen!

ik hoop dat wij met onze rechtzaak dit soort bedrijven er toe kunnen dwingen om mensen en afspraken te respecteren en dat je niet iedereen een kunstje moet draaien.

kunt u mij helpen? als u mij een mail zend aan swiebertje1968@hotmail.nl dan zal ik daarna ook alles uitleggen en mij ook aan u indentificeren. ik ben te goeder trouw en hoop echt dat u mij kunt helpen.