Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

hutch
hutch - 09-11-2014 13:35:07
Voeding & Gezondheid

Actie albert heijn/postcodeloterij

Indien u meedoet (lees: kaart activeert) dan geeft u toestemming aan de 'goede doelen loterijen' (bestaande uit de postcodeloterij, vriendenloterij en de bankgiro loterij) om het https://doemaarlekkerduurzaam.postcodeloterij.nl/web/privacy.htm]strongivolgende/i[/b">:

"bij het gebruik van de websites en/of de diensten van de goede doelen loterijen kunnen uw persoonsgegevens (al dan niet door derden ingeschakeld door de goede doelen loterijen) worden verwerkt."

om te beginnen met het woordje 'kunnen'. dat is om de suggestie te wekken dat dit niet altijd gebeurt. ik ben er van overtuigd dat dit altijd gebeurt.

dan 'al dan niet door derden ingeschakeld door de goede doelen loterijen':
m.a.w. uw persoonsgegevens worden gebruikt door elke instantie/bedrijf enz. die ingeschakeld wordt door de 'goede doelen loterijen'.

"uw persoonsgegevens worden uitsluitend gebruikt voor de hieronder genoemde doeleinden. de goede doelen loterijen kunnen gebruik maken van de diensten van derden die als bewerker in hun opdracht uw persoonsgegevens kunnen verwerken. indien u ingaat op een gezamenlijke actie van de goede doelen loterijen en een partner van de goede doelen loterijen kunnen wij uw persoonsgegevens, die bij deelname aan de actie worden verwerkt, doorgeven aan deze partner."

u verkoopt dus alle gegevens die u (alsnog) doorgeeft voor € 12,50. en eigenlijk nog minder, namelijk voor dat bedrag waarvoor die artikelen worden ingekocht.

waarom zend de postcodeloterij niet gewoon een tegoedbon voor die artikelen?
de reden die de postcodeloterij geeft (die zogenaamde 'controle') is dus gewoon klinkklare onzin. een grove leugen!

het komt er, kort gezegd, op neer, dat zij nog geen toestemming van u hebben om uw persoonsgegevens met anderen te delen.

en om hier om een reactie te vragen van de postcodeloterij of van ah heeft totaal geen zin. zij hopen dat dit onderwerp/topic in de vergetelheid raakt en dat iedereen hier intrapt.

enig idee wat persoonsgegevens en verdere gegevens (koopgegevens enz. enz.) waard zijn......?

altijd eerst de 'kleine lettertjes' lezen, vaak verstopt in een 'https://doemaarlekkerduurzaam.postcodeloterij.nl/web/privacy.htm">privacy statement'.