Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

lekkerisdat
lekkerisdat - 09-11-2014 14:31:17
Voeding & Gezondheid

Actie albert heijn/postcodeloterij

[quote=edrick3 schreef op zaterdag 8 nov 2014, 16:03]spreek je uit ervaring? ;-)
nog niet, ik twijfel nog of ik zal deelnemen aan deze actie. normaal gesproken, mijn ervaring, gaat dat namelijk wel zo met bonusaanbiedingen bij ah.

[quote=getty schreef op zaterdag 8 nov 2014, 16:07]ik helaas wel. ik had de brief met de logo's die meededen aan de actie meegenomen. heel specifiek dus uitgezocht en alle artikelen die ik had vielen onder de logo's die meededen. blijkbaar herkende de kassa een aantal producten niet, dus ik heb ook een discussie moeten voeren en ze de brief met de logo's laten zien. ja maar mevrouw wij krijgen dit ook maar in de maag gesplitst.... ik kan er niets aan doen. na veel gedoe, artikelen meegekregen, maar de kassières waren er niet blij mee.

daar is de eerste reactie al met dit probleem (bedankt voor het delen). precies zoals ik dacht.


[quote=wimmers schreef op zaterdag 8 nov 2014, 18:53]wat heeft post.nl er nu weer mee te maken, de brieven die bezorgt zijn staan op naam
wat als ze die brieven nu eens niet netjes bezorgen? (mijn opmerking, over postnl sluit dus aan op ts)

en dan nog het volgende;
[quote=costnix schreef op zaterdag 8 nov 2014, 23:18]de reacties van @lekkerisdat moe u niet serieus nemen. da doe ik ook niet.
dat is uiteraard uw goed recht (uiteraard zeer onverstandig), maar wie heeft er in dit ^ geval wel weer gelijk? inderdaad, heel goed, nu nog hardop durven zeggen ;-).