Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

h.
h.terpstra - 11-11-2014 22:10:41
Auto & Vervoer

Roestprobleem

Ifvaalst,

ik heb al jaren een renault estate d, van 2004. 275 d op de klok. geen spoor van roest. ondanks dat er soms water in de rechter voorportier staat. zet ik mijn tuinslang er zacht of hard op, geen drup.
maar roest, neen.!

hieruit mag u concluderen vaalst dat er sprake is van een fout. niet de uwe.

er zat m.i. een lek in de nummerplaat verlichting. vocht en zonlicht (verdamping) is dodelijk in een dergelijk geval.

u heeft m.i. recht op gratis herstel . die 75 euro is dom en een bekentenis van schuld.

zo duur zal een dergelijk armatuur niet zijn lijkt me. de weigering van betalen geeft de arrogantie aan van renault op garantie. dom beleid.

mercedes geeft dertig jaar garantie op roest. nieuwe bussen van twee jaar roesten binnen al zoals de fiat in de zestiger jaren al op de folder. maar mercedes geeft niet thuis.!!!

ik sprak enige jaren geleden op vakantie een gepensioneerd direktie lid van mercedes. zijn uitspraak spreekt boekdelen. " waren onze auto's maar zo goed als hun imago".

let wel; de laatste maanden schijn de kwaliteit van m. verbeterd te zijn