Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

tenormin
tenormin - 13-11-2014 18:53:16
Auto & Vervoer

Auto gekocht zonder apk

[quote=henrietteb1985 schreef op donderdag 13 nov 2014, 16:33]begin oktober heb ik een auto gekocht bij een erkende garage, die heb ik meteen meegenomen met de gedachte dat de apk tot juli 2015 zou zijn. de verkoper heeft ook niets over de apk gehad. nu blijkt dat de apk tot juli 2014 is. en heb ik een bekeuring gekregen. kan ik dat verhalen op de verkoper?

daar snap ik nu echt helemaal niets van. 't eerste wat ik doe als ik een auto zie waar ik wel "smoel" in heb, even op http://www.rdw.nl"> klik kijken wanneer de apk is vervallen; auto heeft immers kentekennummer? is in 5 tellen gedaan. dus nee, je hebt het de verkoper niet gevraagd (was ie blij ;-) ) en dus geen kosten verhalen op de verkoper.