Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

Gerry1969
Gerry1969 - 13-11-2014 22:56:04
Vakantie & Reizen

Vergoeding vakantie

Persoonlijk vind ik 50% van de reissom of een geheel nieuwe reis een beetje teveel gevraagd voor hetgeen u mee heeft gemaakt. ik snap dat de teleurstelling groot is geweest maar van de € 1050 gaat al een paar honderd euro naar de vlucht die staat buiten dit verhaal.
zoals ik het lees en begrijp bent u op de 2e dag wel in het juiste hotel geplaatst? dus laten we zeggen dat 60& van uw vakantie wel oké was qua accommodatie en vlucht. dan vind ik die reischeque van € 200 een net voorstel.

ergernis en teleurstelling zijn nooit goed te maken met welk bedrag ook. je kunt je vakantie hierdoor laten verpesten of je maakt er met de huidige omstandigheden het beste van zodat je in ieder geval nog even hebt kunnen genieten en dat lijkt u niet te zin gelukt.

diewilik