Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

zo
zon5net - 14-11-2014 15:59:02
Geldzaken & Recht

Belastingen

[quote=ina1236 schreef op dinsdag 28 okt 2014, 16:39]sinds 2010 ben ik gescheiden[na 30 jaar huwlijk] en heeft de rechtbank mijn ex-partner een allementatie opgelegd van 500 euro.ik heb nooit geweten dat dit bruto was en dat ik het op moest geven bij de belasting.dit jaar maakte iemand er mij op attent dat dit wel moest.ik heb daarop contact gezocht met de belastingdienst en wat erdaarna gebeurde is met geen pen te beschrijven.de huurtoeslag werd perdirect gestopt evenals de zorgtoeslag.ik moet alles terug betalen van 4 jaar[huurtoeslag,zorgtoeslag en inkomstenbelasting] in totaal 13.000,00 euro.ik heb hierop een betalingsregeling aangevraagd,want mijn maand inkomsten zijn 1325 euro.ik heb geen spaaargeld ek had nergens schulden,maar de belastingdienst betalingsregeling afgewezen en wil het bedrag binnen 12 maanden hebben.dat is dus 1300 euro per maand.wie weet raad wen wil mij helpen,ik ben ten einde raad.

wie van jullie geeft deze persoon nu een antwoord op haar vraag waar ze mee verder kan in plaats van waar het allemaal wel/ niet fout ging, huh?.