Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

fr
fred_a - 14-11-2014 19:30:31
Huishouden & Energie

Kwaliteit verflaag kozijn badkamer

Ik stel vast dat er geen reacties zijn op mijn laatste vraag. nu is het ook wel lastig om objectief aan te geven wanneer precies iets onacceptabel wordt, dat hangt erg af van de omstandigheden. maar in dit geval lijkt mij dat het niet onredelijk is te stellen, dat de geconstateerde gebreken, gezien de verstreken tijd, onacceptabel zijn. vooral omdat een minder geschikte verftype is gebruikt.

overigens, op de gelijktijdig gesausde muur in de keuken zijn nu fijne, zich (steeds verder) vertakkende, scheurtjes te zien. is het normaal dat dit na korte tijd zichtbaar wordt, op wijst dit op een fout in de uitvoering, bijv. onvoldoende dekking/lagen?

ik heb wel het idee dat alle 'gebreken' te maken hebben met het feit dat er om budgetredenen minder hoge normen gelden. dit leidt dan tot het gebruik van binnenverf i.p.v buitenverf in de badkamer en wellicht ook tot het niet dekkend schilderen van de keukenmuren. ook is het plafond erg onregelmatig, dan zou je renovatieverf moeten gebruiken om oneffenheden weg te werken i.p.v een laagje latex. maar vooral blijken lagere normen uit he tfeit dat alleen beschadigde delen van een oppervlak bijgeschilderd zijn, en de rest van dat oppervlak niet, zodat het bijgewerkte deel sterk afsteekt.

ik zal dit laatste in een apart topic onderbrengen en daar informeren naar ervaringen op het gebied van groot onderhoud/renovatie en minder hoge normen van het uitgevoerde werk.