Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

fr
fred_a - 14-11-2014 21:42:24
Huishouden & Energie

Kwaliteit renovatie

[quote=ridder schreef op vrijdag 14 nov 2014, 21:36]u noemt verschillende soorten verf met inderdaad speciale toepassingen maar bedenk dat een droge verflaag circa 30 mu dik is ( 0,03 mm) en geen wonderen kan verrichten bij minimale toepassing. schilderwerk eenmalig en gedeeltelijk aangebracht is echt geen schilderwerk.
zoals eerder aangegegeven klaag bij de huisbaas en vraag of u het (verf) bestek mag kontroleren of nog beter laat een opzichter dit alsnog kontroleren of de verplichitngen zijn nagekomen. hij kan de schilder of aannemer nogmaals verplichten om herstelwerkzaamheden uit te laten voeren ( garantie). meestal wordt garantie verplicht gesteld in het contract.

dat zal ook zeker gebeuren, maar het is wel handig om te weten of het gebruikelijk is dat in dit soort gevallen lagere normen gehanteerd worden. en dat bijv. verf gebruikt wordt die minder geschikt is.

overigens is het kozijn in de badkamer, waar het hier om gaat, in totaal 4x onderhanden genomen, dus dan mag je meer verwachten.