Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

ri
rien-quist - 16-11-2014 17:00:30
Geldzaken & Recht

Opsparen salarisregeling?

[quote=mebo schreef op zondag 16 nov 2014, 16:25][quote=rien-quist schreef op zondag 16 nov 2014, 15:33][quote=costnix schreef op zondag 16 nov 2014, 14:18]waaromzou dat niet mogen? het is toch uw geld!
met opsparen bedoel ik niet laten uitbetalen,maar bij werkgever laten staan en na pensionering pas bruto laten uitbetalen,en dus ex werkgever de sociale lasten en premies laten afdragen en zelf de netto uitkering krijgen!

dit lijkt op een poging tot belastingontduiking en ontduiking tot het betalen van de werknemerspremies, of heb ik het verkeerd?
u zult, hoe dan ook, de belastingen en premies die bij u als werknemer worden ingehouden op uw inkomen moeten betalen in het belastingjaar waarin u dat inkomen geniet.
hier komt u niet onderuit.

indien u voldoende andere inkomsten of vermogen heeft zodat u zich kunt veroorloven om een jaar geen inkomen te hebben dan vraag ik mij af waarom zich zorgen maakt over het vervallen van de partnertoeslag. u kunt dan uw netto salaris maandelijks sparen.