Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

tenormin
tenormin - 16-11-2014 22:50:29
Geldzaken & Recht

Internetaankoop

[quote=diumenge schreef op zondag 16 nov 2014, 20:52]ben bang dat er geen recht op compensatie bestaat in dit geval. de fout is tenslotte niet door de leverancier gemaakt, hoewel het wel vreemd is dat de post kan bezorgen op niet bestaande adressen.

kwam vorige week een bezorger van post nl tegen die mij vroeg waar nummer 3 was, pakket voor....het begint hier met nummer 21. is al "tig" keer gevraagd door bezorgers: die nummers hier zijn garageboxen: kan van iedereen zijn, dus ook niet bewoners maar "dichtbij" bewoners die garage boxen huren. deze bezorger heeft logischerwijs niets af kunnen leveren, maar de bezorger van het niet bestaande nummer 62 dus wel. groot vraagteken dus. hoewel ik dan mijn eigen gedachten heb over de "bezorging over een iet bestaand huisnummer".