Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

sh
shera - 17-11-2014 14:26:55
Geldzaken & Recht

Kopote bril tijdens vechtpartij op school in de pauze

Dat zou ik dus niet betalen. dat zou toch te gek voor woorden zijn als je word aangevallen en je verdedigd dat jij dan voor de kosten opdraait. de omgekeerde wereld. maar wat voor boodschap geef je je kinderen dan ook mee..... je mag andere kinderen aanvallen en als je daardoor door eigen schuld dus een kapotte bril hebt moet je slachtoffer dat betalen ??? en voor het slachtoffer is de boodschap .... als je aangevallen word mag je je niet verdedigen want stel als je iets beschadigd moet jij het betalen !!!

te belachelijk voor woorden. laat de school dit maar oplossen, zij zijn verantwoordelijk en kunnen op zijn minst de ouders van het dadertje vertellen dat de wereld zo niet in elkaar zit.