Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

komsja
komsja - 18-11-2014 17:59:22
Elektronica & TV

Mediamarkt verkoopt kapotte goederen..?

@ed1947
dat er kapotte goederen worden verkocht gebeurt wel vaker,maar je kan ook gewoon pech hebben.
heb in 2008 bij scheer&foppen een spiksplinternieuwe lcd van samsung gekocht,het model was was net nieuw op de markt en wat denkt u!! na nog geen week:de tv ging met moeite aan en weer uit het geluid viel elke keer weg enz enz bleek dat het moederbord kapot was,nieuw moederbord erin (viel natuurlijk allemaal binnen de garantie)na een paar maanden weer moederbord kapot,bleek in het moederbord een veel te zwakke condensator(of hoe dat ook moge heten) te zitten,de monteur van samsung heeft er een sterkere in gezet en probleem opgelost de tv doet het nog steeds perfect.
maar in 2008 gingen die tv,s als warme broodjes over de toonbank ivm met dat ka-u-tee voetballen dus die tv,s waren niet aan te slepen met als gevolg dat ze daar in die fabriek(korea of zo) de boel snel snel snel in elkaar hebben geflanst om maar aan de vraag te voldoen,dus koop sowiezo nooit van je leven een tv in de periode dat op korte termijn dat ka-u-tee voetbal uitgezonden word