Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

komsja
komsja - 18-11-2014 18:29:48
Elektronica & TV

Mediamarkt verkoopt kapotte goederen..?

@ron530
wat u steld is natuurlijk onzin,want hoe weet je nou of (in dit geval een tv) een nieuw apparaat het wel of niet doet zonder het eerst uit de verpakking te halen,men mag er toch vanuit gaan dat een nieuw apparaat uit de(zogenaamde)doos het gewoon doet en dat vraagsteller de tv na het uitpakken gelijk op de plaats van bestemming heeft geplaatst lijkt me ook normaal want je hebt een spiksplinternieuwe tv uit de doos.
maar wat denkt u nou dat ze bij al die zaken de tv,s die aan de muur hangen:die dag in dag uit aan staan om klanten te lokken weg gooien????? dacht het toch effe niet als het een afgeprijst model is zou het maar zo kunnen dat je een toestel van de muur krijgt (in de doos) maar betekend wel dat men dus een gebruikt toestel heeft gekocht voor de prijs van een nieuwe.