Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

hereistom
hereistom - 18-11-2014 21:33:39
Computers & Telefonie

Samsung galaxy core 2

Een accu bereikt de maximale prestatie niet na de eerste oplading. alleen door op een juiste manier met de accu om te gaan kan de maximale prestatie en levensduur worden bereikt. een li-ion accu moet meerdere malen volledig geladen worden. er zijn minstens 10 volledige accu-opladingen nodig om het maximale uit de accu te halen. deze eerste reeks van opladingen bepaalt in hoge mate hoeveel opladingen er tijdens de levensduur mogelijk zijn.
bij de eerste keer opladen kan het voorkomen dat de accu niet volledig wordt opgeladen. indien het apparaat waarin u de accu gebruikt een indicator heeft kunt u dit zelf constateren. laad de accu in dat geval niet verder op maar gebruik de accu tot deze geheel leeg is. door de accu daarna volledig op te laden wordt de opnamecapaciteit bevorderd (indien noodzakelijk een aantal keren herhalen).
het kan bij een nieuwe accu ook voorkomen dat de lader (direct) aangeeft dat de accu reeds volledig is opgeladen is terwijl dit nog niet het geval is.

over het volledig ontladen bestaan nogal wat misverstanden. u kunt de accu best volledig ontladen, dit volledig ontladen is als bijv. de telefoon uit zichzelf uitschakeld.
diep ontladen is niet goed voor een accu, maar diep ontladen gebeurt pas als u een lege accu langere tijd leeg laat liggen, daarom is het aan te raden om een accu altijd op te laden voordat u 'm opbergt en af en toe weer eens op te laden.