Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

boppe1943
boppe1943 - 19-11-2014 15:56:32
Computers & Telefonie

Hoe verwijder en voorkom ik irritante reclame?

Hartelijk dank voor de reacties tot dusverre. het komt mij echter voor dat niemand van u een yahoo account heeft. ik heb 'm al jaren tot volle tevredenheid. alleen die vervelende reclame die ik sinds kort ontvang hangt me de keel uit. let wel: het betreft hier geen phishing, zoals sommigen van u denken en het is helaas ook geen reclame die je gewoon weg kunt gooien. het blijft gewoon een paar dagen staan, verdwijnt dan vanzelf, maar dan komt er weer nieuwe voor in de plaats. nieuw beleid van yahoo, je komt er alleen onderuit als je maatregelen neemt, maar die zijn in nevelen gehuld. je kunt een programa'tje downloaden om de reclame tot een minimum te beperken, maar ik weet niet wat ik dan in huis haal en dan zal ik wellicht de geadviseerde mbam nodig hebben. vandaar dat ik vroeg of iemand er ervaring mee heeft.
gmail heb ik ook, maar dat vind ik nou, om diverse redenen, weer verschrikkelijk.

ter info: http://www.hln.be/hln/nl/4125/internet/article/detail/1644787/2013/06/03/yahoo-mail-schakelt-over-op-nieuwe-dienst-met-reclame.dhtml