Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

rebelmama
rebelmama - 20-11-2014 11:35:43
Geldzaken & Recht

Aantonen geen inkomsten voor huurwoning

Ik heb geen contract beeindiging op papier omdat het einde fase is in een uitzendcontract. het uwv zegt niets voor mij te kunnen betekenen en hebben enkel een uitdraai gemaakt met de einddatum van gravida en het laatste loon wat gestort is. heb inmiddels wel verzoek neer gelegd bij voormalig werkgever of die iets zwart op wit kunnen zetten voor mij.

het bouwproject is in maart gereed. bij de belastingdienst kreeg ik het antwoord dat ik pas "ergens" in april / mei opnieuw een ib60 formulier kon krijgen en heb moeite moeten doen om mijzelf te beheersen. ik weet ook dat de loongegevens eind januari bekend moeten zijn bij de belastingdienst ivm mogelijkheid voor een vooraf ingevulde aangifte en iedereen weet dat zijn belastingen voor 1 mei moeten worden ingediend.... dus dat antwoord schoot mij al iets in het verkeerde keelgat