Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

fi
fisbel - 20-11-2014 13:52:26
Geldzaken & Recht

Zorgtoeslag en scheiding

@tijger1:
voor u pleit dat bultn uw uitleg kennelijk wel begrepen heeft. en de uitleg als beste antwoord heeft gehonoreerd.

u schrijft in andere formulering voor de tweede keer:
zij verhoogd inkomen naar € 10.000, dus als niet weg samen over € 30.000. zij weg 1-7 eerste haljaar samen over € 15.000, over tweede halfjaar zij over € 5000, en hij natuurlijk over € 10.000.
mag ik deze uitleg in stenotaal weer niet snappen? € 30.000 inkomen voor de eerste periode telt sowieso. u zegt zelf: eerste halfjaar gezamenlijk inkomen € 30.000, daarna stelt u het inkomen voor de eerste periode voor samen vast op € 15.000. dit zijn toch twee verschillende uitkomsten?

en over het tweede halfjaar is het inkomen van 'zij' € 5000, terwijl in de openingspost bultn heeft aangegeven haar inkomen naar € 10.000 op jaarbasis te hebben verhoogd. hij heeft met deze € 10.000 inkomen van bultn te maken in de eerste periode van toeslagpartnerschap . maar absoluut niet in de tweede periode, want in deze tweede periode telt voor hem uitsluitend zijn inkomen voor zijn (eventuele) zorgtoeslag.

u heeft het ongetwijfeld goed in uw hoofd. maar door slordige en onnauwkeurige formulering, gegoochel met getallen en door stappen in het uitlegproces over te slaan maakt u het voor mij wel heel moeilijk om u in uw denkproces in dezen te kunnen volgen. maar goed, het gaat hier niet om mij, het gaat erom of bultn een goed gevoel heeft bij uw uitleg. dat blijkt het gval, verdere discussie is dan feitelijk overbodig.