Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

gompy2
gompy2 - 20-11-2014 23:12:25
Computers & Telefonie

Wifi 's nachts uitschakelen

[quote=tijger1 schreef op donderdag 20 nov 2014, 20:16]bij de experiabox v8 kunt u het wifi signaal apart uitzetten. staat op bladzijde 36 van de handleiding.


ik had beter eerst jouw tip na kunnen lopen, dan had ik mijn verhaal ook niet hoeven te kloppen, maar ik zag het pas toen ik het bericht al weg gestuurd had.

quote:

draadloos signaal in- en uitschakelen
met deze experia box heb je de mogelijkheid om het draadloze internetsignaal voor langere of kortere periode uit of in te schakelen. bijvoorbeeld voor een langere periode als je je computer(s) bedraad hebt aangesloten met een ethernetkabel. wanneer je bijvoorbeeld op vakantie gaat is het veiliger om tijdelijk het draadloze internetsignaal uit te schakelen.
om het draadloze signaal uit of in te schakelen, druk dan het knopje [ î ] in. houd voor het uitschakelen het knopje ongeveer 10 seconden vast en laat het los zodra het lampje ‘wireless’ uitgaat. wil je je het draadloze signaal inschakelen, druk dan ditzelfde knopje [ î ] in. houdt nu ook het knopje vast tot het lampje ’wireless’ gaat branden en laat het dan los. dit duurt ongeveer 2 seconden. gebruik deze functie alleen nadat je ook de volledige internet installatie hebt afgerond.


nu nog de ultieme vraag, heeft deze livetime wel de experiabox v8